Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (25/9) γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε είσοδο γραφείων πώλησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Λεμεσό, που ανήκει σε 44χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου, το οποίο τοποθετήθηκε εξωτερικά της πόρτας εισόδου των γραφείων της επιχείρησης.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η γυάλινη πόρτα εισόδου, και προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE