Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Λεμεσό

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (25/9) γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε είσοδο γραφείων πώλησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Λεμεσό, που ανήκει σε 44χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου, το οποίο τοποθετήθηκε εξωτερικά της πόρτας εισόδου των γραφείων της επιχείρησης.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η γυάλινη πόρτα εισόδου, και προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE