Ανδρόνικος Ζερβίδης: «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους» - Τι απαντά για τα 100 δισεκατομμύρια και το σκυλάκι

Ανδρόνικος Ζερβίδης: «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους» - Τι απαντά για τα 100 δισεκατομμύρια και το σκυλάκι

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρόνικος Ζερβίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» μιλώντας για το μανιφέστο του, το σκυλάκι στο ψηφοδέλτιο και τα 100 δισεκατομμύρια τα οποία θα σώσουν την Κύπρο.

Ο κ.Ζερβίδης εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να βάλει ένα σκυλάκι, ως λογότυπο της υποψηφιότητάς του στο ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Μέσα από την εκπομπή αναφέρθηκε στην δήλωση του «Έχω λύση €100 δισ. για επίλυση του Κυπριακού» την μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων. Σε ερώτηση που θα βρεθούν αυτά τα λεφτά; Απάντησε «πουθενά»!

Εξήγησε ότι ως Ευρωβουλευτής δεν θα μπορεί να παρέμβει στο έργο του ΠτΔ ...αλλά όπως χαρακτήρισε «Είμαι ο κηπουρός που θα βάλω σπόρους».

Αποκάλυψε ότι παρότι ασχολείται με το ΑΙ , εντούτοις υπήρξε στιγμή που φοβήθηκε αναφέροντας ότι έφτασε και μέχρι το Προεδρικό για να αναφέρει κάτι εμπιστευτικό και απόρρητο «Πήγα στο Προεδρικό και το είπα στο γραφείο του Προέδρου».

 Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE