Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκες δέχθηκαν άσεμνη επίθεση στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε αλλοδαπό

Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκες δέχθηκαν άσεμνη επίθεση στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε αλλοδαπό

Χειροπέδες σε 30χρονο άνδρα πέρασαν οι Αρχές, μετά από καταγγελία που έλαβαν από δύο γυναίκες για άσεμνη επίθεση και απαγωγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τετάρτη (22/05) δύο γυναίκες κατήγγειλαν πως γνώρισαν ένα πρόσωπο, μπήκαν στο αυτοκίνητο του και εκείνος τις οδήγησε σε απόμερη περιοχή.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να διαφύγουν και ο 30χρονος τους επιτέθηκε και δεν τις άφηνε να φύγουν.

Το απόγευμα της Πέμπτης (23/05) οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 30χρονου αλλοδαπού.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής και άσεμνης επίθεσης.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.