Έφτασαν στην Κύπρο με κάνναβη 41 κιλών - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες - Δείτε φωτογραφίες

Έφτασαν στην Κύπρο με κάνναβη 41 κιλών - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Τελωνειακών Αρχών, για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία, εντοπίστηκαν σήμερα το μεσημέρι και ανακόπηκαν για έλεγχο, δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίες αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό.

Στις αποσκευές τους εντοπίστηκε κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 41 κιλών περίπου. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE