Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή για τον γάμο του γιου του πλουσιότερου Ινδού - Δείτε βίντεο

Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή για τον γάμο του γιου του πλουσιότερου Ινδού - Δείτε βίντεο

Το γλέντι κατά κάποιο έχει αρχίσει από τον Φεβρουάριο, για να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα πριν από τον γάμο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, στις 12 Ιουλίου.

Υπερβολή; Όχι αν πρόκειται για τον γιο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ινδία, του Αντάντ Αμπάνι.

Ο Αμπάνι και η αρραβωνιαστικιά του Ραντίκα Μερσάντ, στα 29 τους και οι δύο, θα παντρευτούν στο Μουμπάι και έχουν φροντίσει όλα να είναι πλουσιοπάροχα.

Πρώτα πρώτα το προσκλητήριο που φυσικά δεν είναι απλώς ένα χαρτί σε ένα φακελάκι, αλλά μια περίπλοκη κατασκευή μέσα σε ξύλινο κιβώτιο που έχει μια ασημένια μινιατούρα ινδουιστικού ναού, με κρύπτες, εικόνες ινδουιστικών θεοτήτων και ακριβά υφάσματα, ενώ από κάπου ακούγεται μουσική.

Οι προγαμιαίοι εορτασμοί είχε αρχίσει από τον Φεβρουάριο, όταν οι μελλόνυμφοι διοργάνωσαν τριήμερη γιορτή με καλεσμένους, μεταξύ πολλών άλλων, τον Μπιλ Γκέιτς και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αλλά και την Ιβάνκα Τραμπ. Ναύλωσαν, στη συνέχεια, κρουαζιερόπλοιο για μια τετραήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο για 1.200 προσκεκλημένους.

Έφτασαν, μάλιστα, να κατασκευάσουν έναν ναό ειδικά για να γίνει εκεί η τελετή του γάμου σύμφωνα με τα έθιμα της θρησκείας τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE