Γυρίζει ξανά ο διάσημος ανεμόμυλος του Μουλέν Ρουζ στο Παρίσι - Εντυπωσιακό σόου στην Μονμάρτη

Γυρίζει ξανά ο διάσημος ανεμόμυλος του Μουλέν Ρουζ στο Παρίσι - Εντυπωσιακό σόου στην Μονμάρτη

Με ένα εντυπωσιακό σόου γαλλικού καν-καν, του γνωστού χορού από τις οπερέτες του Ζακ Όφενμπαχ του 19ου αιώνα, από χορεύτριες με τα λαμπερά αποκαλυπτικά κοστούμια και φρου φρου στα χρώματα της γαλλικλης σημαίας γιόρτασε την αποκατάσταση του εμβληματικού ανεμόμυλου το διάσημο Μουλέν Ρουζ.

Τα φτερά του ανεμόμυλου είχαν καταρρεύσει στα τέλη Απριλίου ενώ είχε υποστεί ζημιές και η πρόσοψη του διάσημου καμπαρέ, προκαλώντας... πανικό στις αρχές καθώς δεν νοούνται Ολυμπιακοι Αγώνες στο Παρίσι χωρίς το Μουλέν Ρουζ.

Με ολοκαίνουρια φτερά πλέον ο ανεμόμυλος θα υποδεχθεί τη Ολυμπιακή δάδα που θα περάσει από τη γειτονιά της Μονμάρτης στις 15 Ιουλίου

Τα χθεσινά.. αποκαλυπτήρια παρακολούθησαν εκατοντάδες ενθουσιασμένοι παριζιάνοι αλλά και τουρίστες.

«Ο ανεμόμυλος χωρίς τα φτερά του είναι ένα κενό για το Παρίσι- ήταν απλά λυπηρό», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Jean-Victor Clerico, ο οποίος διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση. «Η ιδέα ήταν να είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», πρόσθεσε, οι οποίοι ξεκινούν στις 26 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE