Γοητευτικός Κύπριος ηθοποιός έγινε επιχειρηματίας! Άνοιξε κατάστημα με επώνυμα ρούχα

Γοητευτικός Κύπριος ηθοποιός έγινε επιχειρηματίας! Άνοιξε κατάστημα με επώνυμα ρούχα

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός και πρωταγωνιστής στο «Βαλς με 12 Θεούς» αλλά και στο «Όμικρον Θετικό» έκανε ένα επιχειρηματικό βήμα καθώς η δουλειά του ηθοποιού είναι αβέβαιη.

Ο λόγος για τον 33χρονο Γιώργο Τζιωρτζή που πήρε την απόφαση να δοκιμάσει αυτό το νέο βήμα στη ζωή του ανοίγοντας ένα κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ. Ο γοητευτικός ηθοποιός αυτές τις ημέρες ετοιμάζει τα εγκαίνια του καταστήματος που θα γίνουν στις 11 Οκτωβρίου το απόγευμα και καλεί τους φίλους του να τον επισκεφτούν.

Γράφει ο Γιώργος Τζιωρτζής

Φιλαράκια μου την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου σας περιμένω στο opening του καινούριου μας καταστήματος .CONELLE Boutique Nicosia *** Θα χαρώ να σας δω όλους εκεί από κοντά!! :))

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE