Τζόκερ: «Χαμογέλασε» η τύχη σε δύο Κύπριους – Πόσα βάζουν στην τσέπη και πού παίχτηκαν τα δελτία

Τζόκερ: «Χαμογέλασε» η τύχη σε δύο Κύπριους – Πόσα βάζουν στην τσέπη και πού παίχτηκαν τα δελτία

Δύο τυχεροί κέρδισαν στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024.

Συγκεκριμένα, €1.300.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 23/07/2024 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή (21/07) διαλογή της 2782ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Επίσης, πέντε (5) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5), τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00 για κάθε επιτυχία.

Από τα πέντε τυχερά δελτία, τα δύο βρέθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε Λευκωσία (SPYBET LTD  ΚΑΝΤΑΡΑΣ 12  ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ) και Λεμεσό (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΑΓ. ΦΥΛΑΞΕΩΣ 36Β  ΛΕΜΕΣΟΣ).

Δείτε τον πίνακα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE