Από τη 2η θέση στην κούρσα μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης

Από τη 2η θέση στην κούρσα μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης

Από τη 2η θέση με διαφορά -14β από τον πρωτοπόρο, +10β από τον 3ο και +14β από τον 4ο, μπαίνει στην κούρσα μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης.

Τη Δευτέρα (05/8) δεν έγιναν ιστιοδρομίες λόγω άπνοιας, παρά την πολύωρη αναμονή των αθλητών στη θάλασσα.

Η medal race θα γίνει την Τρίτη (06/8 – 16:43 CY , ΡΙΚ) με την κατάταξη όπως ήταν μετά από 8 ιστιοδρομίες. Οι βαθμοί στην κούρσα μεταλλίων μετρούν διπλοί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.