Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

Αν και «διάνοια» στο tik tok, το «X» τέως twitter φαίνεται να διέφυγε της προσοχής του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου.

Δύο περίπου μήνες μετά την εκλογή του, στην περιγραφή του προφίλ του στο «Χ» αναφέρεται ακόμη ως «υποψήφιος ευρωβουλευτής - MEP Candidate».

Τα προφίλ των υπόλοιπων Κύπριων ευρωβουλευτών

Λουκάς Φουρλάς, Γιώργος Γεωργίου και Κώστας Μαυρίδης δεν είχαν λόγο να αλλάξουν την περιγραφή τους αφού επανεκλέχθηκαν.

Από την άλλη ο Γεάδης Γεάδη παρόλο που άλλαξε την περιγραφή κράτησε τις ίδιες φωτογραφίες όπου αναγράφεται στο σλόγκαν «υποψήφιος ευρωβουλευτής».

Εντύπωση προκαλεί και ο μεγάλος αριθμός ακoλούθων που διαθέτει στο «Χ» ο Λουκάς Φουρλάς που ξεπερνάει κατά πολύ τον Φειδία Παναγιώτου που ακολουθεί δεύτερος σε σειρά ακολούθων μεταξύ των Κυπρίων ευρωβουλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE