Χωρίς ρεύμα περιοχές της Κύπρου - Βλάβη στο σύστημα παραγωγής

Χωρίς ρεύμα περιοχές της Κύπρου  - Βλάβη στο σύστημα παραγωγής

Τεχνική βλάβη που σημειώθηκε στις 6μμ οδήγησε σε διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές στην Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου, αναφέρει ότι στις 6:03μμ σημειώθηκε τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Μονάδας Παραγωγής ΑΤ/Σ 3 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 54 MW, με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Όπως αναφέρει, καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό.

Στο μεταξύ, τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής σημειώθηκε και στις 5:29μμ, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Μονάδας Παραγωγής ΑΤ/Σ 4 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Δεκέλειας. Σύμφωνα με τον ΔΣΜΚ η απώλεια Παραγωγής δεν προκάλεσε απόρριψη καταναλωτικού φορτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE