Έλενα Κρεμλίδου: «Τους είπα ότι για 500 ευρώ δεν έρχομαι» – Πόσα χρήματα έπαιρνε στο Survivor;

Έλενα Κρεμλίδου: «Τους είπα ότι για 500 ευρώ δεν έρχομαι» – Πόσα χρήματα έπαιρνε στο Survivor;

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1» στο Youtube ήταν η Έλενα Κρεμλίδου. Η influencer μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor και αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρνε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ ήμουν στους Μαχητές, οπότε δεν μπορούσα να διαπραγματευτώ, γιατί έλεγαν ότι στους Μαχητές πρέπει να παίρνουν όλοι το ίδιο. Έλεγαν ότι οι Μαχητές πρέπει να παίρνουν 500 ευρώ και τους είπα “σόρρυ, για 500 δεν έρχομαι”. Και μου είπαν “οκ, θα το κάνουμε 1000”. Και μετά έμαθα ότι έπαιρναν όλοι 1000.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE