Ουστέλ οι ενέργειες Κυπριακής Δημοκρατίας για σφετερισμό ε/κ γης : «Θα βρούμε άλλους τρόπους»

Ουστέλ οι ενέργειες Κυπριακής Δημοκρατίας για σφετερισμό ε/κ γης :  «Θα βρούμε άλλους τρόπους»

Αν η ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίσει με τις ενέργειες της να επηρεάζει τον οικοδομικό τομέα του ψευδοκράτους τότε θα παρθούν νέες αποφάσεις και λύσεις για να την αντιμετωπίσουμε, είπε σε δηλώσεις του ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Ουνάλ Ουστέλ, αναφερόμενος στο θέμα των επιπτώσεων στον τομέα των οικοδομών λόγω διώξεων ατόμων για σφετερισμό ε/κ γης.

Σε δηλώσεις του στην «Kıbrıs Postası TV», ο κ. Ουστέλ ισχυρίστηκε ότι η ε/κ πλευρά στόχο έχει να πλήξει τους εργολάβους σημειώνοντας ότι κατά την αυριανή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Αντιπροέδρου Τζεβντέτ Γιλμάζ στα κατεχόμενα θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα αναφέροντας ότι αν δεν σταματήσει τις ενέργειες της η Κυπριακή Δημοκρατία «θα βρούμε εναλλακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσουμε το θέμα».

Αναφερόμενος στο θέμα της οικονομίας είπε ότι η «κυβέρνηση» του σε συνεργασία με την Τουρκία εργάζονται για να βρεθούν τρόποι για αναζωογόνηση της οικονομίας και σημείωσε ότι ο τομέας του τουρισμού είναι σημαντικός για τα βήματα αυτά.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE