Κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου προς Λεμεσό λόγω εργασιών - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου προς Λεμεσό λόγω εργασιών - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 7.00 το βράδυ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή Καλαβασού, όπου λόγω εργασιών που διεξάγονται στη γέφυρα Καλαβασού, είναι κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία, που λειτουργεί αμφίδρομα.

Υπενθυμίζεται ότι, από σήμερα Δευτέρα, [09/09], μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου, 2024, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για απόσταση ενός χιλιομέτρου, στην περιοχή της γέφυρας Καλαβασού, όπου θα διεξάγονται εργασίες για επιδιόρθωση και αναβάθμιση της γέφυρας. Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα είναι κλειστή και η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, στον κόμβο Ζυγίου. Η τροχαία κίνηση από τον παλαιό δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Ακτής του Κυβερνήτη.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE