Νετανιάχου: Η επιστροφή των Ισραηλινών στον Βορρά είναι πλέον στόχος του πολέμου

Νετανιάχου: Η επιστροφή των Ισραηλινών στον Βορρά είναι πλέον στόχος του πολέμου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι η επιστροφή των κατοίκων του βόρειου τμήματος της χώρας, που εγκατέλειψαν την περιοχή εξαιτίας των καθημερινών ανταλλαγών πυρών ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του και του λιβανικού κινήματος Χεζμπολά από την 8η Οκτωβρίου, είναι πλέον ανάμεσα στους στόχους του πολέμου που διεξάγει η κυβέρνησή του.

«Το συμβούλιο πολιτικής και ασφαλείας (της κυβέρνησης) επικαιροποίησε τους στόχους του πολέμου απόψε, προκειμένου να συμπεριληφθεί το ακόλουθο εδάφιο: η επιστροφή με απόλυτη ασφάλεια των κατοίκων του βορρά (της χώρας) στα σπίτια τους», εξήγησε το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ σε ανακοίνωσή του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.