Γενικός Εισαγγελέας: Η πρώτη τοποθέτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή - «Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια»

Γενικός Εισαγγελέας: Η πρώτη τοποθέτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή - «Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια»

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για την απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου για παύση του Γενικού Ελεγκτή, προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι, «Δεν επιθυμώ να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση για την ουσία της απόφασης. Θέλω απλά να κάνω δυο εκκλήσεις. Η μια να διαβαστεί η απόφαση του Δικαστηρίου πριν σχολιάζεται, και η δεύτερη και πιο σημαντική, να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό που θα έπρεπε και πρέπει να δείξουμε σε ένα από τα Ανώτατα Δικαστικά Ιδρύματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.Εκδόθηκε μια δικαστική απόφαση και απλά θέλω να τονίσω ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε τους θεσμούς, και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στο Ανώτατο Δικαστικό Δικαστήριο. Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE