Αγωνία για την εξαφάνιση της 14χρονης Έλενας στη Λεμεσό: Τι φορούσε - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Αγωνία για την εξαφάνιση της 14χρονης Έλενας στη Λεμεσό: Τι φορούσε - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Έλενας Μακρή, 14 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λεμεσό (Παρεκκλησιά), από σήμερα 21/09/2024.

Η 14χρονη, περιγράφεται ως ύψους 1.58μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης με μακριά μαύρα μαλλιά και κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρη φανέλα και γκρίζο τζιν παντελόνι, ενώ κρατούσε τη σχολική της τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE