Τραγωδία στην Τουρκία: Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος - Νεκροί οι δύο πιλότοι

Τραγωδία στην Τουρκία: Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος - Νεκροί οι δύο πιλότοι

Δύο πιλότοι έχασαν τη ζωή τους στην Προύσα της Τουρκίας όταν ένα εκπαιδευτικό αεροπλάνο συνετρίβη στην πίστα του αεροδρομίου «Yenişehir».

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το αεροσκάφος, στο οποθιο επέβαιναν ένας 61χρονος κι ένας 43χρονος, επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση στον διάδρομο του αεροδρομίου, όταν το ένα του φτερό ακόυμπησε στο οδόστρωμα με συνέπεια να αναποδογυρίσει και να διαλυθεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08.10 (τοπική ώρα), με τη διοίκηση της πόλης της Προύσας να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «ένα εκπαιδευτικό αεροπλάνο που ανήκει σε ιδιωτική σχολή πτήσεων (Fenix Aviation) συνετρίβη στην πίστα του αεροδρομίου Yenişehir στην επαρχία μας. Οι δύο πιλότοι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει δικαστική και διοικητική έρευνα».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.