LIFESTYLE

Η απάντηση του Σταύρου Κωνσταντίνου σε όσους τον κράζουν: «Δεν είμαι ΤΟΥΡΚΟΣ παιδιά! Ένας παθιασμένος Κύπριος πατριώτης είμαι»

Η απάντηση του Σταύρου Κωνσταντίνου σε όσους τον κράζουν: «Δεν είμαι ΤΟΥΡΚΟΣ παιδιά! Ένας παθιασμένος Κύπριος πατριώτης είμαι»

Την δική του απάντηση μέσο Facebook έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου για τα όσα λέχτηκαν αυτές τις μέρες για την κλίση του να ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο στον αγώνα της Κύπρου με την Βοσνία.

Οι κακές γλώσσες βρήκαν ξανά τον τρόπο να στενοχωρήσουν τον Κύπριο τραγουδιστή αλλά αυτός δεν πτοήθηκε καθόλου , αφού όπως αναφέρει στην ανάρτηση του «Χτυπάτε αλύπητα αντέχω».

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook

Χθες εζησα μια απο τις ομορφοτερες στιγμες της ζωης μου... Ηταν κατι μαγικο και ακρως συγκινητικο!

Εισεπραξα τεραστια αγαπη και αγκαλια τοσο στο γηπεδο οσο και στα δικα μου social media! Σημερα δυστυχως το διαδυκτιο ξεβρασε τα πικροχολα σχολια και δημοσιευματα 2-3 αθλητικων sites που ηταν ικανα να κανουν την ζημια...

Να θαψουν αυτη την ομορφη στιγμη της πατριδας μας και του Εθνικου μας υμνου! Μου ζητηθηκε απο την ΚΟΠ με την φωνη μου να εκπροσωπισω τον λαο μας και το εκανα με απολυτη ευγένεια και σεβασμο! Συγνωμη αν καποιους δεν τους αρεσε η στιγμη αυτη...

Εξαλλου οτι κανουμε στην ζωη μας δεν αποσκοπουμε να αρεσει σε ολους! Και αυτο ειναι το υγειες! Μονο για ενα λογο στεναχωρηθηκα απο αυτα τα 2-3 sites! "Δεν ειμαι ΤΟΥΡΚΟΣ παιδια... Ενας παθιασμενος Κυπριος πατριωτης ειμαι και εγω περηφανος για την καταγωγη μου" και οσες φορες και να μου ξαναζητηθει να το κανω θα ειμαι εκει!

Ενα μεγαλο απο καρδιας ευχαριστω στην ΚΟΠ και τον κ. Κουτσοκουμνη! Οσο για εσας που δεν μου σταθηκατε και ποτε για να το κανετε τωρα, ενα εχω να σας πω και κλεινω: "Αν το να με προσβαλλετε και να με κατακρινετε σας κανει να χαμογελατε, τοτε εγω χαμογελα θελω να βλεπω... Χτυπατε αλυπητα.... ΑΝΤΕΧΩ"



Δείτε το βίντεο 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top