Σε άστεγο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σε πάρκινγκ υπεραγοράς - Προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν

Σε άστεγο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σε πάρκινγκ υπεραγοράς - Προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν

Αναίσθητος εντοπίσθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:00 συγκεκριμένα, ένας άντρας που φέρεται να ήταν άστεγος, κάτω από θάμνους σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο άντρας, αλλοδαπός αλλά αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής - σύμφωνα με την Αστυνομία- ηλικίας μεταξύ 50 – 60 ετών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Η Αστυνομία Πάφου εξετάζει αιφνίδιο θάνατο, ενώ η νεκροψία επί της σορού του αναμένεται να προγραμματιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο άντρας φέρεται να ήταν άστεγος και να διέμενε κατά καιρούς σε διάφορα σημεία της πόλης και επαρχίας Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE