LIFESTYLE

Σάλος στην showbiz: Αυτή είναι η πανέμορφη ηθοποιός με την οποία απατά την Jolie ο Brad Pitt!

Σάλος στην showbiz: Αυτή είναι η πανέμορφη ηθοποιός με την οποία απατά την Jolie ο Brad Pitt!

Σάλος από δημοσιεύματα που θέλουν τον 52χρονο σταρ να έχει ρίξει αλλού τα μάτια του, δίνοντας, ίσως, μια γεύση από το δικό της... φάρμακο;

Δεν είναι μυστικό ότι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith" την εποχή που εκείνος ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston). 10 χρόνια μετά, οι φήμες θέλουν την ιστορία να επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά η Άντζι παίζει τον ρόλο της Τζεν.

Δημοσίευμα του περιοδικού In Touch υποστηρίζει ότι ο Μπραντ Πιτ απατά την Αντζελίνα Τζολί με τη Σιένα Μίλερ η οποία, περεμπιπτόντως είναι φρεσκοχωρισμένη, από τον πατέρα της κόρης της, Τομ Στάριτζ.

Ο Μπραντ η Σιένα γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Lost City Of Z", όπου εκείνος είναι παραγωγός και εκείνη πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τον Τσάρλι Χάναμ.

"Η Αντζελίνα δεν αντέχει να ακούει τον Μπραντ να μιλά διαρκώς για εκείνη",μεταφέρει πηγή κοντινή στον Πιτ, τονίζοντας ότι αυτό τον καιρό, η σχέση του σταρ με τη σύζυγό του δεν είναι στα καλύτερά της.

Ο Πιτ υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όμως η Τζολί "φοβάται" γιατί, κυρίως ξέρει καλά ότι ο καιρός έχει γυρίσματα...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top