LIFESTYLE

Όλη η αλήθεια για την λιποθυμία της Κατερίνας Καραβάτου! Τι συμβαίνει στην παρουσιάστρια;

Όλη η αλήθεια για την λιποθυμία της Κατερίνας Καραβάτου! Τι συμβαίνει στην παρουσιάστρια;

«Να σας πω ότι σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού είναι η Κατερίνα Καραβάτου… εντάξει αποφάσισε να μου δώσει την ευκαιρία να πάρω πάνω μου όλη την εκπομπή, βεβαίως με τη βοήθεια της κυρίας Γκολεμά και των υπολοίπων ανθρώπων που βρίσκονται εκεί πέρα. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι, ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία, θα είναι πάλι σε λίγο κοντά μας, οπότε μη μου ανησυχείτε», είπε ο Κρατερός Κατσούλης, λίγο αργότερα.

Το λιποθυμικό επεισόδιο της Κατερίνας Καραβάτου, επιβεβαίωσε λίγο αργότερα, η Ντέπυ Γκολεμά. Συγκεκριμένα,  στη μαγειρική ενότητα της εκπομπής, η Ντέπυ Γκολεμά, είπε: «Εμένα μου επιτρέπεις; Επειδή θα έχεις και δεύτερη λιποθυμία!».

Αυτά ελέχθησαν στον αέρα. Τι συνέβη ωστόσο πραγματικά; Το κορίτσι ελέω εγκυμοσύνης έχασε τις αισθήσεις της. Οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να έχει έλλειψη σιδήρου. Κάτι πολύ σύνηθες σε παρόμοιες περιπτώσεις. Οι ζαλάδες ξεκίνησαν από το καμαρίνι. Ωστόσο θεώρησε ότι δεν είναι τίποτε και μπήκε στην εκπομπή… με αποτέλεσμα να ζοριστεί. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στην καλύτερη φάση της.

Είναι πραγματικό περιστατικό χωρίς καμία δόση υπερβολής. Αμέσως επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της ο οποίος της συνέστησε να μην επιστρέψει στην εκπομπή και να ξεκουραστεί.

Είναι πραγματικό γεγονός και σε καμία περίπτωση μαϊμου είδηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top