Αυτό δεν ήταν υπονοούμενο ούτε σπόντα! (VIDEO) Ακούστε την ατσαλόσποντα της φιναλίστ στην Χριστιάνα

Αυτό δεν ήταν υπονοούμενο ούτε σπόντα! (VIDEO) Ακούστε  την ατσαλόσποντα της φιναλίστ στην Χριστιάνα

Στη δοκιμασία των ερωτήσεων στα κυπριακά καλλιστεία ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως η νεαρή υποψήφια Star Κύπρος 2015 Ραφαέλλα Βανέζη παράλληλα με τις σπουδές της, είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο.

Αφού της άρχισε τα πειράγματα πρόσθεσε πως έπαιζε στην Ομόνοια. "Δεν ισχύει αυτό αλλά θα ήθελα" είπε η φιναλίστ και γυρνώντας και χαϊδεύοντας με νόημα την παρουσιάστρια, της είπε χαριτωμένα «χωρίς να παρεξηγηθώ κυρία Χριστιάνα…!»

Η κουβέντα συνεχίστηκε με την Αριστοτέλους να χάνει τα λόγια της και όλους τους υπόλοιπους να σκάνε στα γέλια και να χειροκροτούν, αφού η Ραφαέλλα έριξε το καρφάκι της για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Εφραίμ.

Δείτε ΕΔΩ το απολαυστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE