Σπυροπούλου: «Δεν έχω δείξει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου»

Σπυροπούλου: «Δεν έχω δείξει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει πιο εξοικειωμένη με τον τηλεοπτικό φακό.

«Είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου. Νιώθω πιο πολύ Κωνσταντίνα. Δεν έχω δείξει ακόμη τον πραγματικό μου χαρακτήρα και όλες τις πτυχές του. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και ευελπιστώ στη συνέχεια οι τηλεθεατές να δουν περισσότερο το πώς είμαι με την παρέα μου, γιατί αυτό είναι και το concept της εκπομπής. Μια ωραία παρέα που μιλάει για όλα. Όπως κάνουμε στο σπίτι μας που συζητάμε από το τι θα φάμε και τι θα φορέσουμε μέχρι τι συμβαίνει στην κοινωνία. Αυτό Θέλουμε να συμβεί. Να περνάμε όμορφα, να συζητάμε, συμφωνώντας ή διαφωνώντας, να παίζουμε και να διασκεδάζουμε» εξήγησε στο Εγώ και συνέχισε για τον ανταγωνισμό: «Είναι πώς θα μάθει κανείς. Εγώ από την αρχή είχα πολύ ανταγωνισμό στη ζώνη, οπότε είναι κάτι που έχω πλέον συνηθίσει. Φέτος ο ανταγωνισμός είναι ακόμα πιο έντονος, αλλά αυτό είναι πολύ υγιές, ειδικά αν σκεφτείς ότι σε κάθε εκπομπή αξιοποιούνται αρκετοί άνθρωποι και έτσι υπάρχει για όλους δουλειά και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του τηλεθεατή, ο οποίος πλέον έχει επιλογές. Δεν μπορείς να είσαι η μοναδική επιλογή κάποιου. Ο ανταγωνισμός λοιπόν με αφορά μόνο από αυτή την άποψη, από εκεί και πέρα κοιτάζω την ομάδα μου και δεν αναλώνομαι στο τι γίνεται απέναντι»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE