ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στην παιδική χαρά: Λιοντάρι επιτέθηκε σε παιδάκι! (VIDEO)

Τρόμος στην παιδική χαρά: Λιοντάρι επιτέθηκε σε παιδάκι! (VIDEO)

Με κομμένη την ανάσα και το αίμα «παγωμένο», οι επισκέπτες ενός πάρκου στη Ρωσία έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας σοκαριστικής επίθεσης λιονταριού σε αγοράκι.

Από το πουθενά, το άγριο αιλουροειδές δάγκωσε (ευτυχώς μόνο) από το παλτό το ανυποψίαστο παιδάκι πριν το σύρει για λίγα δευτερόλεπτα στο πάτωμα. Τότε η μητέρα του, ουρλιάζοντας αλλά διατηρώντας την ψυχραιμία της, κατάφερε να τραβήξει το παιδάκι της σώζοντάς του τη ζωή, ενώ το λιοντάρι τράπηκε σε φυγή.
Παραμένει άγνωστό πώς το επιβλητικό θηρίο βρέθηκε στο πάρκο, όπως και από το πού ξέφυγε, με τις αρχές να ερευνούν την πρωτοφανή υπόθεση αφού κανένας ζωολογικός κήπος ή τσίρκο δεν έχει μέχρι στιγμής δηλώσει την εξαφάνισή του.
Και μπορεί το αγοράκι να μην τραυματίστηκε, ωστόσο θα κουβαλά την τραυματική εμπειρία για όλη του ζωή, στιγματίζοντας τις επισκέψεις του στην παιδική χαρά…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top