Συλλήψη υπόπτου για υπόθεση απάτης από το 2021 - Κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 30 χιλ. δολάρια

Συλλήψη υπόπτου για υπόθεση απάτης από το 2021 - Κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 30 χιλ. δολάρια

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απάτης μέσω διαδικτύου που διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2021 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 30 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκαν τόσο εθνικό όσο και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Η σχετική καταγγελία έγινε τον Νοέμβριο του 2021 στο ΤΑΕ Λεμεσού και αφορούσε την εξαπάτηση εταιρίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την απόσπαση χρηματικού ποσού ύψους 30,500 δολαρίων Αμερικής.

Στις 16/10/2024, ο 30χρονος εντοπίστηκε σε ευρωπαϊκή χώρα και συνελήφθη βάσει του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, ενώ στις 5/11/2024 με συνοδεία μελών της Αστυνομίας, μεταφέρθηκε στην Κύπρο, όπου και συνελήφθη βάσει του εθνικού εντάλματος σύλληψης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE