Πλημμύρισαν δρόμοι και υποστατικά από την κακοκαιρία - Έτρεχε ξανά η Πυροσβεστική

Πλημμύρισαν δρόμοι και υποστατικά από την κακοκαιρία - Έτρεχε ξανά η Πυροσβεστική

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην Κύπρο μετά τη χθεσινή (10/11) κακοκαιρία, με τα φαινόμενα να είναι πιο ήπια από το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 16 περιστατικά παγκύπρια, 8 σε Λεμεσό και άλλα τόσα σε ελεύθερη Αμμόχωστο.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, στη Λεμεσό σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων (1) , αντλήσεις νερού από υπόγειο (2) , αντλήσεις νερού από υποστατικά (2) , δυο ρυμούλκησης οχημάτων (2) άνοιγμα οχετου ομβρίων υδάτων από πλημμυρισμένο δρόμο(1).

Στην Ελεύθερη Αμμόχωστο υπήρξαν: Άντληση νερού από υπόγειο σπιτιού (4), ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων από πλημμυρισμένους δρόμους (3) και ρυμούλκηση οχήματος (1). Εργάστηκαν 4 συνεργεία αντιμετώπισης πλημμυρών.

Ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου Γιάννης Καρούσος ανέφερε πως «οι υπηρεσίες του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας και του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου ανταποκρίθηκαν χθες βράδυ σε περιοχές που υπήρχε πρόβλημα στον Πρωταρά και αφορούσαν πλημμυρισμένους δρόμους».

Σε σχέση με τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία από χθες επηρέασαν κατά διαστήματα περιοχές της Κύπρου, δεν καταγράφηκε κάποιο περιστατικό στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.