LIFESTYLE

Δημήτρης 20 ετών: Το ομορφόπαιδο που συγκλόνισε την Κύπρο με το προσωπικό του δράμα (PHOTOS)

Δημήτρης 20 ετών: Το ομορφόπαιδο που συγκλόνισε την Κύπρο με το προσωπικό του δράμα (PHOTOS)

Ο Δημήτρης Στυλιανού δεν είναι ένας οποιοσδήποτε 20χρονος. Είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος από ένα λάθος είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής πολύ νωρίς.

Μια έκρηξη κροτίδας, με θλιβερό αποτέλεσμα να χάσει το χέρι του, ήταν αρκετή για να προσγειώσει προσωρινά τα όνειρά του ανώμαλα και να του θυμίσει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο σήμερα.

Αγάπη, πόνος, συγκίνηση, απογοήτευση, ελπίδα, μέλλον, παρόν. Λέξεις που στο μυαλό του Δημήτρη έχουν μεγαλύτερη αξία. Κάθε μια από αυτές ήταν και είναι για τον Δημήτρη ολόκληρη ιστορία.

Ήταν και είναι για τον Δημήτρη μια καθημερινή συνάντηση, μια φιλική κουβέντα, μια αντίδραση στα μάτια όσων συναντά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο Δημήτρης, η ιστορία του οποίου συγκίνησε το παγκύπριο, παρά τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο του συνεχίζει να κάνει όνειρα. Προσπαθεί, αγωνίζεται και σκέφτεται το αύριο με αισιοδοξία.

Ο Δημήτρης σήμερα παίζει θέατρο, βγαίνει με φίλους, φωτογραφίζεται επαγγελματικά και σχεδιάζει το μέλλον του.

Διαβάστε περισσότερα και θαυμάστε τον 20χρονο λεβέντη ΕΔΩ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top