ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά διανομέων φαγητού στη Λεμεσό - Δύο νέες καταγγελίες

Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά διανομέων φαγητού στη Λεμεσό - Δύο νέες καταγγελίες

Δύο νέες επιθέσεις κατά διανομέων φαγητού, έλαβαν χώρα τη Δευτέρα (18/11) στη Λεμεσό.

Λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα ενώ ο διανομέας φαγητού επέβαινε στο μοτοποδήλατο του στην περιοχή Αγίου Ιωάννη 2 πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε scooter και φορούσαν κράνη άρπαξαν τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του ο διανομέας φαγητού με αποτέλεσμα να του το αποσπάσουν και αυτός να πέσει στο έδαφος χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ και ΤΑΕ Λεμεσου για επιτόπιες εξετάσεις. Μεσα στο τσαντάκι υπήρχε το χρηματικό ποσο των εκατό Ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε δεύτερη περίπτωση περί ώρα 1920 στην περιοχή Π. Γερμασόγειας ενώ διανομέας φαγητού επέβαινε σε ηλεκτρικό ποδήλατο ανέκοψαν την πορεία του έξι πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε τέσσερεις μοτοσικλέτες και με απειλητικές διαθέσεις απαίτησαν να τους παραδώσει το τσαντάκι του εντός του οποίου υπήρχε ταυτοποίηση προς των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, πράγμα το οποίο έπραξε.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της ΑΔΕ Λεμεσου για επιτόπιες εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Πάφου να διαφοροποιήσει τη στάση του - «Δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα»

• Η Κατανομή Ελλαδικών Πανεπιστημιακών Σχολών στην Κύπρο: Αναγκαία η Ισορροπία και η Δικαιοσύνη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκαν οι 13 τροποποιήσεις για το δικαίωμα ψήφου από τα 17 - Δείτε αναλυτικά τι ισχύει

• ΤΖΟΚΕΡ: Ζαλίζει το ποσό μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ - Τέσσερα τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία

• Ανδρέας Γεωργίου-Σιμώνη Χριστοδούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και τα καυτά φιλιά

• Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Χαστούκισε ντελιβερά, του άρπαξε το κινητό και έγινε καπνός - Τι συνέβη



Χαρτσιώτης: Χρειάζεται συνεργασία για αντιμετώπιση νεανικής παραβατικότητας

Χαρτσιώτης: Χρειάζεται συνεργασία για αντιμετώπιση νεανικής παραβατικότητας

Όπως σε όλα τα προβλήματα, έτσι και η αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας και βίας χρειάζεται συλλογικότητα και συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν παραμένει σε θεωρητικό επίπεδο αλλά προχωρά με πρακτικές και ουσιαστικές δράσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top