Είχε ραντεβού στο «ΜΟΗΑWK» η Α. Καραντώνη! Δείτε τι σκέφτηκε να κάνει στα μαλλιά της (ΦΩΤΟ)

Είχε ραντεβού στο «ΜΟΗΑWK» η Α. Καραντώνη! Δείτε τι σκέφτηκε να κάνει στα μαλλιά της (ΦΩΤΟ)

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές και δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί.

Όλοι εσείς που προτιμάτε τη στήλη μας για την καθημερινή σας lifestyle ενημέρωση, γνωρίζετε πολύ καλά πως στο συγκεκριμένο hair studio, συμβαίνουν μικρά θαύματα. Συχνά και μεγάλα γίνονται αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα!

Εννοείται πως και η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, εμπιστεύεται τα έμπειρα χέρια του Γιάννη, κάθε φορά που θέλει να περιποιηθεί τα μαλλιά της ή ακόμη να αλλάξει… εμφάνιση.

Μετά το σημερινό ραντεβού που είχε στο Mohawk η Άντρη Καραντώνη, μας παρουσίασε το νέο της hair look.

Δεν μπορείτε να πείτε… Απλά τέλειο και της πάει πολύ.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE