Πένθος για τον Μητροπολίτη Λεμεσού: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση

Πένθος για τον Μητροπολίτη Λεμεσού:  Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση

Ανείπωτη θλίψη για τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου έφερε η είδηση θανάτου της μητέρας του κας. Αγγελικής Ιωάννου. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, «εκοιμήθη σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου πλήρης ημερών η μητέρα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου κ. Αγγελική Ιωάννου. Η κ. Αγγελική διακρινόταν για τη βαθιά πίστη της στο Θεό και για τη μεγάλη αγάπη της προς τους συνανθρώπους μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου αύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί. Της ακολουθίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Αθανάσιος.

Η σορός θα εκτίθεται προς προσκύνηση από τις 9:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου. Αντί στεφάνων θα πραγματοποιούνται εισφορές για τη φιλόπτωχο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE