Πένθος για τον Μητροπολίτη Λεμεσού: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση

Πένθος για τον Μητροπολίτη Λεμεσού:  Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση

Ανείπωτη θλίψη για τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου έφερε η είδηση θανάτου της μητέρας του κας. Αγγελικής Ιωάννου. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, «εκοιμήθη σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου πλήρης ημερών η μητέρα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου κ. Αγγελική Ιωάννου. Η κ. Αγγελική διακρινόταν για τη βαθιά πίστη της στο Θεό και για τη μεγάλη αγάπη της προς τους συνανθρώπους μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου αύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί. Της ακολουθίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Αθανάσιος.

Η σορός θα εκτίθεται προς προσκύνηση από τις 9:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου. Αντί στεφάνων θα πραγματοποιούνται εισφορές για τη φιλόπτωχο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE