ΚΟΣΜΟΣ

Δύο αστυνομικοί νεκροί και τέσσερις τζιχαντιστές σε ανταλλαγή πυρών στην Τουρκια

Δύο αστυνομικοί νεκροί και τέσσερις τζιχαντιστές σε ανταλλαγή πυρών στην Τουρκια

Η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι, για το οποίο υπήρχε η πληροφόρηση ότι αποτελούσε άνδρο του Ισλαμικού στρατού.

Δύο Τούρκοι αστυνομικοί νεκροί και τέσσερις τζιχαντιστές είναι ο απολογισμός της μάχης που δόθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (26/10) στην επαρχία Καγιαπινάρ της ανατολικής Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι, το οποίο, βάσει πληροφοριών, αποτελούσε άνδρο του Ισλαμικού στρατού. Η επιχείρηση έγινε στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ, μία από τις μεγαλύτερες των Κούρδων στη χώρα.

Η τουρκική αστυνομία έχει εξαπολύσει μεγάλο ανθρωποκυνηγητό μετά το διπλό τρομοκρατικό κτύπημα στην Άγκυρα, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους 100 άνθρωποι. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες πως στην επίθεση εμπλέκονται τόσο η μυστική υπηρεσία της Συρίας, όσο και οι Κούρδοι, εκτός από το Ισλαμικό Κράτος.

Είχε τονίσει μάλιστα πως το PKK, η συριακή Μουκχαμπαράτ και η συροκουρδική στρατιωτική οργάνωση PYD είχαν συνεργαστεί με το Ισλαμικό Κράτος, προκειμένου να καταφέρουν το τρομοκρατικό κτύπημα της 10ης Οκτωβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top