Ο Φειδίας Παναγιώτου αντιγράφει τον Μασκ: «Καλή ιδέα να απολύσουμε το 80% των υπαλλήλων της ΕΕ» - Βίντεο

Ο Φειδίας Παναγιώτου αντιγράφει τον Μασκ: «Καλή ιδέα να απολύσουμε το 80% των υπαλλήλων της ΕΕ» - Βίντεο

Με καινούργιες ιδές και καινούργια κατορθώματα παρουσιάζεται καθημερινώς ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, με προφανή στόχο να αυξήσει την επισκεψιμότητα των καναλιών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σε κάθε βίντεο ζητάει να μπουν οι χρήστες και να του κάνουν σχόλια.

Η σημερινή πρόταση του είναι να σκεφτούμε την απόλυση του 80% των υπαλλήλων της ΕΕ για να μειωθεί η γραφειοκρατία και να εξοικονομηθούν κονδύλια.

Όπως αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε, το ίδιο έκανε ο Έλον Μασκ στο Χ και αύξησε την παραγωγικότητα. Αντιλαμβάνεται ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα αλλά υποστηρίζει πως θα έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα, παρά το ότι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους και θα κλείσουν οργανισμοί.

Εν τω μεταξύ αυτό το Σαββατοκύριακο μετέβη στη Ρουμανία για να λάβει μέρος σε Podcast του Andrew Tate, ο οποίος δηλώνει ρατσιστής και μισογύνης ενώ αντιμετωπίζει ποινικές διαδικασίες, για βιασμους, εμπορία προσώπων και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα Χ

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE