ΔΗΣΥ για αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά: «Προκαλούν το αίσθημα αδικίας όσων επένδυσαν»

ΔΗΣΥ για αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά: «Προκαλούν το αίσθημα αδικίας όσων επένδυσαν»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ όσον αφορά τις αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά είναι λυπηρό φαινόμενο και προκαλούν το αίσθημα αδικίας όσων επένδυσαν.

Νοικοκυριά που δαπάνησαν χρήματα καταλήγουν τελικά να πληρώνουν φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος.

Το έχουμε ήδη πει πολλές φορές πως η αποθήκευση ενέργειας έπρεπε να τεθεί ως βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης, δεδομένης της αύξησης των φωτοβολταϊκών.  

Έτσι θα πετυχαίναμε ταυτόχρονα και συνολική μείωση της τιμής του ηλεκτρισμού.

Αντί αύξησης άλλων δαπανών που επέλεξε η κυβέρνηση, επαναλαμβάνουμε ότι χρειάζονται περισσότεροι πόροι, επενδύσεις και κίνητρα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις για αποθήκευση ενέργειας, για αύξηση της διείσδυσης των ΑΠΕ και για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE