ΔΗΣΥ για αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά: «Προκαλούν το αίσθημα αδικίας όσων επένδυσαν»

ΔΗΣΥ για αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά: «Προκαλούν το αίσθημα αδικίας όσων επένδυσαν»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ όσον αφορά τις αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι αποκοπές παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά είναι λυπηρό φαινόμενο και προκαλούν το αίσθημα αδικίας όσων επένδυσαν.

Νοικοκυριά που δαπάνησαν χρήματα καταλήγουν τελικά να πληρώνουν φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος.

Το έχουμε ήδη πει πολλές φορές πως η αποθήκευση ενέργειας έπρεπε να τεθεί ως βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης, δεδομένης της αύξησης των φωτοβολταϊκών.  

Έτσι θα πετυχαίναμε ταυτόχρονα και συνολική μείωση της τιμής του ηλεκτρισμού.

Αντί αύξησης άλλων δαπανών που επέλεξε η κυβέρνηση, επαναλαμβάνουμε ότι χρειάζονται περισσότεροι πόροι, επενδύσεις και κίνητρα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις για αποθήκευση ενέργειας, για αύξηση της διείσδυσης των ΑΠΕ και για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.