Το Κυπριακό συζήτησαν Γεραπετρίτης - Γκουτέρες - Στην ατζέντα και οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο

Το Κυπριακό συζήτησαν Γεραπετρίτης - Γκουτέρες - Στην ατζέντα και οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο

Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας στην πλατφόρμα Χ, στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας βρέθηκε το Κυπριακό αλλά και οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ο ρόλος της Ελλάδας σε αυτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE