Χειροπέδες σε δύο νεαρούς: Τους «τσάκωσαν» φορτωμένους με ναρκωτικά έξω από αποθήκη - Δείτε φωτογραφίες

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς: Τους «τσάκωσαν» φορτωμένους με ναρκωτικά έξω από αποθήκη - Δείτε φωτογραφίες

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), προχώρησαν χθες το απόγευμα στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 18 και 19 ετών, στη Λάρνακα.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν έξω από αποθήκη πολυκατοικίας στη Λάρνακα και στη θέα των αστυνομικών, προσπάθησαν να διαφύγουν σπρώχνοντας τα μέλη της ΥΚΑΝ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους, από τσάντα που είχε στην κατοχή του ο 18χρονος, έπεσε στο έδαφος ένα σακούλι, το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 819 γραμμαρίων, μεθαμφεταμίνη βάρους 39 γραμμαρίων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.

Με τη γραπτή συγκατάθεσή τους, διεξήχθη έρευνα στην εν λόγω αποθήκη, όπου ανευρέθηκαν 24 γραμμάρια φυτικής ύλης κάνναβης, τρία γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η υπόθεση διερευνάται από την ΥΚΑΝ Λάρνακας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE