Από την Μέση Ανατολή η σκόνη που μας «ταλανίζει» - Σταδιακή η υποχώρηση της

Από την Μέση Ανατολή η σκόνη που μας «ταλανίζει» - Σταδιακή η υποχώρηση της

Πυκνή σκόνη από τη Μέση Ανατολή κάλυψε τη Λεμεσό από το απόγευμα της 4ης Μαρτίου, όπως κατέγραψε ο σταθμός ατμοσφαιρικής τηλεπισκόπησης «EratosthenesCARO» του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ του ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, η σκόνη αυτή συγκεντρώνεται κυρίως στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, φτάνοντας μέχρι το έδαφος, προκαλώντας μειωμένη ορατότητα και δυσκολία στην αναπνοή, όπως φαίνεται ωστόσο από τις παρατηρήσεις το επεισόδιο σταδιακά υποχωρεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.