Συναγερμός στις Αρχές: Ξέσπασε φωτιά σε καφετέρια στη Λάρνακα - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Συναγερμός στις Αρχές: Ξέσπασε φωτιά σε καφετέρια στη Λάρνακα - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια στον Συνοικισμό της ΑΗΚ στη Δεκέλεια.

Σύμφωνα με τον Αντρέα Κωνσταντίνου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, "γύρω στις 00.50 της Πέμπτης 6 Μαρτίου, εξερράγη πυρκαγιά σε καφετέρια - καφεστιατόριο το οποίο βρίσκεται στον Συνοικισμό ΑΗΚ Δεκέλειας, ιδιοκτησίας 48χρονου".

Πρόσθεσε ότι "η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Λάρνακας και των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του υποστατικού".

Ανέφερε ακόμα ότι "η σκηνή φρουρειται και σημερα αναμένεται να γίνουν εξετάσεις όλων των συναρμόδιων Υπηρεσιών, για εντοπισμό των αιτίων που προκάλεσαν τη πυρκαγιά".

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχωστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Έπεσαν πυροβολισμοί - Διέφυγε ένοπλος ο δράστης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Έπεσαν πυροβολισμοί - Διέφυγε ένοπλος ο δράστης

Απόπειρα φόνου σημειώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή της Λάρνακας

BEST OF TOTHEMAONLINE