ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «καλοκαίρι» επέστρεψε! Διαβάστε την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες

Το «καλοκαίρι» επέστρεψε! Διαβάστε την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες

Καλοκαίρι σημαίνει καλός καιρός και αυτό ακριβώς εξάγεται ως συμπέρασμα μέσα από την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με το δελτίου που εκδόθηκε από την αρμόδια αρχή τις επόμενες μέρες ο καιρός θα είναι αίθριος και αναμένεται και άνοδος της θερμοκρασίας!

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ δυνατό κατά τόπους να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά προς τις πρωινές ώρες μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Στα ανατολικά παράλια τις πρωινές ώρες θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια και αργότερα τα ανατολικά όπου θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Αργότερα όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά τόπους αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βόρειοι ως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά παράλια το πρωί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top