Στο κελί ο 34χρονος που χτύπησε και απήγαγε γυναίκα - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο κελί ο 34χρονος που χτύπησε και απήγαγε γυναίκα - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας 34χρονος ως ύποπτος για υπόθεση βίας σε βάρος γυναίκας το βράδυ της Τετάρτης στη Λάρνακα.

Εναντίον του διερευνώνται, σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας της Αστυνομίας, «μεταξύ άλλων τα αδικήματα της απαγωγής, της κοινής επίθεσης, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της επίθεσης εναντίον αστυνομικού».

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, «γύρω στις 20:20 χθες λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, άγνωστος άνδρας χτύπησε γυναίκα και ακολούθως την έβαλε με τη βία σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο και εγκατέλειψαν τον χώρο».

Σημειώνεται πως «από διερεύνηση της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο κάτοικο Λάρνακας».

Μέλη της Αστυνομίας «μετέβησαν στην οικία του, όπου εντοπίστηκε τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα, 45 ετών, κάτοικος Λάρνακας».

Κατά την είσοδο των αστυνομικών, ο 34χρονος φέρεται να τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE