Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στην Αγία Νάπα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στην Αγία Νάπα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία υπόπτου προσώπου που αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στις 18/04/2025 στην Αγία Νάπα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον τηλεφωνικό αριθμό 23-804030 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE