ΥΓΕΙΑ

Λεμεσός: Πήγε για MRI στις 3 τα ξημερώματα – Του απάντησαν «είναι πολύς ο κόσμος»

Λεμεσός: Πήγε για MRI στις 3 τα ξημερώματα – Του απάντησαν «είναι πολύς ο κόσμος»

Ραντεβού ακόμη και τις μεσονύχτιες ώρες κλείνουν οι γιατροί των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων ώστε να δοθεί ένα τέλος στις ατελείωτες λίστες αναμονής που υπάρχουν για την Επαρχία Λεμεσού.

Φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Λεμεσό καθώς μόνο ένα ιδιωτικό νοσηλευτήριο που διαθέτει μαγνητικό ενδιαφέρθηκε να συμβληθεί με το Δημόσιο. Πράγμα που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο την εξυπηρέτηση των ασθενών καθώς οι αριθμοί στις λίστες αναμονής είναι ατελείωτοι!

Τον κάλεσαν για MRI στις 3 τα ξημερώματα

Σύμφωνα με δημοσίευα της Εφημερίδας Πολίτης (12/11), κάλεσαν ασθενή ο οποίος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο, να μεταβεί στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο για να προβεί σε εξέταση MRI στις 3 τα ξημερώματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν ο ίδιος ζήτησε εξηγήσεις για την ώρα, οι απάντηση που πήρε ήταν πως « υπάρχει τόσο πολύς κόσμος που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά».

Άξιο αναφοράς είναι πως μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου εκκρεμούσαν συνολικά 13.800 σχετικά αιτήματα ανθρώπων, οι οποίοι έχουν παραπεμπτικό για να υποβληθούν σε εξειδικευμένη εξέταση μέσω MRI.

Επίσης να θυμίσουμε πως προ ημερών είχε χαλάσει για ακόμη μια φορά ο τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στις (06/11) με τους πολίτες να ειδοποιούνταν ότι το προγραμματισμένο τους ραντεβού για να εξεταστούν μέσω MRI αναβάλλεται.

Διαβάστε ακόμη: Πάλι χάλασε ο Μαγνητικός του Γ. Ν. Λευκωσίας – Παίζουν με τα νεύρα του κόσμου

Γ.Ν. Λευκωσίας: Ειδοποίησαν για MRI 23χρονο που… πέθανε σε τραγικό ατύχημα το καλοκαίρι!

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top