ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αίτια της πυργκαγιάς στο Βασιλικό

Τα αίτια της πυργκαγιάς στο Βασιλικό

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα ακριβή αίτια της πυργκαγιάς, που ξέσπασε σε αποθήκη στο λιμανάκι του Βασιλικού.

Σε αυτοθέρμανση υλικών οργανικής προέλευσης, η οποία προκάλεσε ανάφλεξη σε υλικά στο εσωτερικό της αποθήκης αποδίδει η Πυροσβεστική Υπηρεσία την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη, 11/11, σε αποθήκη συμπιεσμένων άχρηστων υλικών στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Βασιλικού, αναφέρει η Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.

Αναφέρει, ακόμη, ότι ανταποκρίθηκε σε 44 κλήσεις για βοήθεια, 35 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση από η ώρα 06.00 της 11ης Νοεμβρίου μέχρι και η ώρα 06.00 της 12ης τρέχοντος μηνός.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πυρκαγιά στο Βασιλικό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top