Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από πυρκαγιά στη Λευκωσία - Υπέστη εγκαύματα

Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από πυρκαγιά στη Λευκωσία - Υπέστη εγκαύματα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα της Κυριακής (11/5) λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, λίγο μετά τις 18:00 οχήματα ανταποκρίθηκαν για φωτιά σε άχρημα ηλικά εντός βοηθητικής οικίας που ήταν εγκατεστημένη στη ταράτσα.

Από την πυρκαγιά και τους καπνούς υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές το εσωτερικό και ο εξοπλισμός της βοηθητικής οικίας, ενώ έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών για είσοδο από τα μέλη της Δύναμης.

Ένοικος του υποστατικού στην προσπάθειά της να κατασβέσει την πυρκαγιά, υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού πρώτα της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως η φωτιά προκλήθηκε από άνναμα ψησταριάς με σκοπό την παρασκευή φαγητού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE