Παγκύπριες εξετάζεις: Ιδού το γραπτό των Νέων Ελληνικών - Δείτε φωτογραφίες

Παγκύπριες εξετάζεις: Ιδού το γραπτό των Νέων Ελληνικών - Δείτε φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα οι Παγκύπριες Εξετάσεις με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, με 5,119 υποψηφίους να ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στα δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου και Ελλάδας και τις στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας. 

Στο δοκίμιο των Νέων Ελληνικών το θέμα της έκθεσης ήταν η τεχνητή νοημοσύνη, με τους εκπαιδευτικούς να χαρακτηρίζουν το γραπτό ως βατό. 

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις, βάσει του προγραμματισμού του Υπουργείου Παιδείας, θα ολοκληρωθούν στις 26 Ιουνίου, με το μάθημα των Μαθηματικών Κοινού Κορμού και τα αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. 

Δείτε πιο κάτω το δοκίμιο των Παγκύπριων Εξετάσεων: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE