Έξι συλλήψεις για σοβαρές ποινικές υποθέσεις – Στο μικροσκόπιο υποθέσεις ναρκωτικών και διαφθοράς

Έξι συλλήψεις για σοβαρές ποινικές υποθέσεις – Στο μικροσκόπιο υποθέσεις ναρκωτικών και διαφθοράς

Έξι άτομα συνέλαβε η Αστυνομία και έθεσε με δικαστικό διάταγμα υπό κράτηση την Παρασκευή στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων σε σχέση με διάπραξη κακουργήματος, διάπραξη πλημμελήματος, παράβαση του περί πρόληψης διαφθοράς νόμου, παράνομη κατοχή περιουσίας και αδικήματα κατά παράβαση του περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης έξι ημερών για τους τρεις ύποπτους και οκτώ ημερών για τους υπόλοιπους τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνώνται σοβαρά αδικήματα, που αφορούν παράνομες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και βαρυποινίτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE