Έξι συλλήψεις για σοβαρές ποινικές υποθέσεις – Στο μικροσκόπιο υποθέσεις ναρκωτικών και διαφθοράς

Έξι συλλήψεις για σοβαρές ποινικές υποθέσεις – Στο μικροσκόπιο υποθέσεις ναρκωτικών και διαφθοράς

Έξι άτομα συνέλαβε η Αστυνομία και έθεσε με δικαστικό διάταγμα υπό κράτηση την Παρασκευή στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων σε σχέση με διάπραξη κακουργήματος, διάπραξη πλημμελήματος, παράβαση του περί πρόληψης διαφθοράς νόμου, παράνομη κατοχή περιουσίας και αδικήματα κατά παράβαση του περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης έξι ημερών για τους τρεις ύποπτους και οκτώ ημερών για τους υπόλοιπους τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνώνται σοβαρά αδικήματα, που αφορούν παράνομες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και βαρυποινίτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE