Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Διαβάστε επίσης: Δραματικές ώρες για Κύπριο- Βρισκόταν στο ξενοδοχείο που έγινε η τρομοκρατική επίθεση- Δείτε τι δήλωσε στο BBC (ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά από την επίθεση και την ομηρία στο ξενοδοχείο Radisson Blu, στην πρωτεύουσα Μπαμακό, η κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος και έθεσε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 10 ημέρες.
Ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης είναι 21 νεκροί και 7 τραυματίες. Ανάμεσα σε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους ήταν και δύο δράστες. Την ευθύνη για την πολύνεκρη χθεσινή επίθεση ανέλαβε η οργάνωση αλ Μουραμπιτούν, μια τζιχαντιστική οργάνωση, η οποία ορκίζεται πίστη στην αλ Κάιντα.
Οι φωτογραφίες του Reuters προδίδουν όλη τη φρίκη που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο τη στιγμή της επίθεσης.








Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




