ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βοηθήστε τον μικρό Αλέξανδρο: 6χρονο αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας – Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Βοηθήστε τον μικρό Αλέξανδρο: 6χρονο αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας – Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 6χρονου Αλέξανδρου, ο οποίος χρειάζεται άμεσα μυελού των οστών. Όπως ανέφερε σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή «Ζήσε το» η θεία του μικρού, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 6χρονος Αλέξανδρος διαγνώστηκε με ένα σπάνιο γεννητικό σύνδρομο που προκαλεί διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα που σημαίνει ότι καταστρέφονται ουσιώδη όργανα του σώματος του με αποτέλεσμα η ζωή του μικρού να κινδυνεύει άμεσα.

Δυστυχώς ούτε η δίδυμη αδελφή του, ούτε και το μικρότερο αδελφάκι του είναι συμβατοί δότες, με αποτέλεσμα η οικογένεια κάνει έκκληση, απευθυνόμενοι τόσοι στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ώστε να εξευρεθεί δότης, που θα δώσει ζωή στο 6χρονο αγγελούδι.

Σύμφωνα με την θεία του, η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και ανώδυνη ενώ και η επέμβαση είναι ακίνδυνη και ανώδυνη για το δότη.

Οι δότες πρέπει να είναι ηλικίας 18-45 ετών και μπορούν να απευθύνονται στα Νοσοκομεία της κάθε πόλης ή  στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στο τηλέφωνο: 22772700 (Ώρες εργασίας: 08:00 – 16:00).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top