ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός τρελάθηκε: Πλησιάζει ο Δεκέμβρης; Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Ο καιρός τρελάθηκε: Πλησιάζει ο Δεκέμβρης; Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Ο φετινός Νοέμβριος ίσως να είναι από αυτούς με την λιγότερη βροχόπτωση των τελευταίων χρόνων, αφού βάλθηκε να μας αναγκάσει να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα από το ερμάρι. Μάλιστα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες καθώς θα παραμείνει αίθριος

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Από το απόγευμα και μετά στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεμα μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top