Παπαναστασίου για GSI - «Το έργο έχει θέματα που πρέπει να τύχουν διαχείρισης, αλλά είναι υλοποιήσιμο»

Παπαναστασίου για GSI - «Το έργο έχει θέματα που πρέπει να τύχουν διαχείρισης, αλλά είναι υλοποιήσιμο»

Υλοποιήσιμο χαρακτήρισε το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Παπαναστασίου.

Μιλώντας στην εκπομπή, Πρώτη Ενημέρωση ο κύριος Παπαναστασίου ανέφερε πως το έργο έχει θέματα τα οποία πρέπει να τύχουν διαχείρισης, ωστόσο υποχρεώσεις έχει και ο φορέας υλοποίησης.

Ο κύριος Παπαναστασίου απέρριψε τα περί διαφορετικής τοποθέτησης μεταξύ του ιδίου και του Υπουργού Οικονομικών, Μάκη Κεραυνού, σημειώνοντας πως υπάρχει διαφορετική διαχείριση.

Παράλληλα τόνισε πως η Λευκωσία έχει ενιαία τοποθέτηση η οποία έχει εκφραστεί δια στόματος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναφορικά με την διερεύνηση από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ο υπουργός Ενέργειας επισήμανε πως οποιαδήποτε διερεύνηση η οποία άπτεται θεμάτων πολιτικών παρεμβάσεων και περίεργων συναλλαγών, επηρεάζει το έργο.

Την ίδια στιγμή ο κύριος Παπαναστασίου ξεκαθάρισε πως η διερεύνηση γίνεται για την περίοδο κατά την οποία φορέας υλοποίησης του έργου ήταν η Euroasia.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.